Αρχική | Προϊόντα | Θεραπευτικες | 100% Φυτική κρέμα καλεντουλα

100% Φυτική κρέμα καλεντουλα

Συστατικα

Μελισσοκέρι, λάδι καλέντουλας, εκχύλισμα τσουκνίδας.

100% Φυτική κρέμα καλεντουλα
Ενυδάτωση και ανάπλαση

Βάρος: 50 g
€14,00
Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ


Χαρακτηριστικα

Αναπλαστική κρέμα που βοηθά σε συγκάματα, στο παιδικό έκζεμα, στη βρεφική νινίδα, στους ερεθισμούς τις επιδερμίδας μετά το ξύρισμα, σε συρίγγια στους κιρσούς και στη φλεβίτιδα.

Κυρια Συστατικα

Από τα πορτοκαλοκίτρινα λουλούδια του φυτού καλέντουλα, παρασκευάζεται ένα από τα πιο καταπραϋντικά και επουλωτικά έλαια βάσης για το δέρμα. Περιέχει ένα μεγάλο αριθμό τριτερπένια, βιταμίνη C, σαπωνίνες, οργανικά οξέα, πικρές ουσίες, αιθέριο λάδι, καλεντίνη, καροτίνη και φλαβονοειδή. Είναι αντισηπτικό, αντιμυκητιακό, στυπτικό, αντιφλεγμονώδες και καταπραϋντικό για το ξηρό δέρμα. Συστήνεται επίσης για τον καθαρισμό της επιδερμίδας, για πληγές, εγκαύματα, μύκητες στα πόδια, ερεθισμένες φλέβες, σε κιρσούς, συρίγγια, σε θλάσεις μυών, σε οιδήματα, για ακμή και για σκούρα σημάδια. Τέλος είναι καταπραϋντικό και βοηθά στην αναζωογόνηση του επιθηλιακού ιστού καθώς και στην αποφυγή ουλών.

Λάδι καλέντουλας

Από τα πορτοκαλοκίτρινα λουλούδια του φυτού καλέντουλα, παρασκευάζεται ένα από τα πιο καταπραϋντικά και επουλωτικά έλαια βάσης για το δέρμα. Περιέχει ένα μεγάλο αριθμό τριτερπένια, βιταμίνη C, σαπωνίνες, οργανικά οξέα, πικρές ουσίες, αιθέριο λάδι, καλεντίνη, καροτίνη και φλαβονοειδή. Είναι αντισηπτικό, αντιμυκητιακό, στυπτικό, αντιφλεγμονώδες και καταπραϋντικό για το ξηρό δέρμα. Συστήνεται επίσης για τον καθαρισμό της επιδερμίδας, στο παιδικό έκζεμά, για πληγές, εγκαύματα, μύκητες στα πόδια, ερεθισμένες φλέβες, σε κιρσούς, συρίγγια, σε αιματώματα, σε δερματικούς ερεθισμούς μετά το ξύρισμα, σε θλάσεις μυών, σε οιδήματα, για ακμή, για σκούρα σημάδια, για ελκώδης πληγές, για συρίγγια και πληγές από εγχειρήσεις.. Τέλος είναι καταπραϋντικό και βοηθά στην αναζωογόνηση του επιθηλιακού ιστού καθώς και στην αποφυγή ουλών.

Λάδι τσουκνίδας

Τσουκνίδα, ένας θησαυρός στον κήπο μας με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και οφέλη για την υγεία μας. Η Τσουκνίδα περιέχει βιταμίνες  C,K, προβιταμίνη Α, μυρμηκικό οξύ, γαλλικό οξύ και ανόργανα άλατα. Βοηθά στο παιδικό έκζεμά και στο έκζεμα που οφείλεται σε νευρογενείς αιτίες, σε πληγές, σε δερματικά προβλήματα, σε σκαθάρους, σε μυκητιάσεις, σε χτυπήματα, σε αιματώματα, σε ρευματικούς και από αρθιτικούς πόνους και σε φλεβίτιδες.

 

Από το 1997 η οικογένειά μας ασχολείται με τη μελισσοκομία. Η οργάνωση και η εργατικότητα των μελισσών αποτέλεσε για εμάς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας

μαθετε περισσοτερα

Θα μας βρειτε

  • apicure
    Άνω Οικ. Καστανιάς 1
    Σέρβια Κοζάνης
    505 00
  • 24640 23789
  • info.apicure@gmail.com

Apicure Honey Products since 1997