Αρχική | Προϊόντα | Τροφιμα | Βασιλικος Πολτος | Φυσικος Βασιλικος πολτος

Φυσικος Βασιλικος πολτος

Φυσικος Βασιλικος πολτος
100% Φυσικό προϊόν

Βάρος: 10 g
€25,00
Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Ο βασιλικός πολτός αποτελεί μέρος των διατροφικών συμπληρωμάτων. Οι ενέργειες του είναι τόσο γρήγορες και σημαντικές καθώς μπορεί να αφομοιωθεί εύκολα από τον οργανισμό. Είναι ένα ισχυρό αναζωογονητικό που μπορεί να επιδράσει σε πολλές ζωτικές λειτουργίες και δίνει στον οργανισμό μας μία σειρά από στοιχεία άμεσα, αφομοιώσιμα και απαραίτητα για τη λειτουργία του.Οι γιατροί το συνιστούν για να βελτιώσουν τη βιολογική μας ανθεκτικότητα. Τονώνει την ψυχική διάθεση και έχει την ιδιότητα να φέρνει ευφορία. Επίσης τονώνει γρήγορα τα ηλικιωμένα άτομα και όσους βρίσκονται σε ανάρρωση, ενώ ξαναδίνει την όρεξη σε μικρά παιδιά. Η κατανάλωσή του επιταχύνει την ανάνηψη από σωματικές και νευρικές κοπώσεις και βοηθά στην καταπολέμηση καταθλιπτικών καταστάσεων.

Έχει μεγάλη ποσότητα πρωτεϊνών, αμινοξέων και ιχνοστοιχείων μεταξύ των οποίων την ακετυλοχολίνη μία βακτηριακή και αντιβιοτική ουσία που δεν επηρεάζεται από την οξύτητα, χάρη στον πλούτο του σε μεταλλικά στοιχεία, όπως μαγγάνιο και φωσφόρο. Ο βασιλικός πολτός εξασφαλίζει την όρεξη των χόνδρων ενώ η τρυπτοφάνη και η τυροσίνη, δύο αμινοξέα, συμβάλλουν στην ζωτικότητα των υποστηρικτικών ιστών και οι βιταμίνες A,D και Ε φροντίζουν για την υγεία των οστών.

Περιέχει επίσης φαμμαγλουβίνες, πρωτεΐνες που αυξάνουν την αντίσταση της επίθεσης από βακτήρια και ιούς. Αυτή η ικανότητα τον καθιστά έναν παράγοντα πρόληψης ενάντια στο σύνολο των παθήσεων που προσβάλουν τα άτομα τρίτης ηλικίας όπως για παράδειγμα την οστεοπόρωση, η οποία ευθραυστοποιεί το σκελετό της γυναίκας μετά την εμμηνόπαυση. Ο βασιλικός πολτός μειώνει την υπέρταση χάρη στα φλαβονοειδή των οποίων οι υποτασικές και καρδιοτονωτικές ιδιότητες είναι γνωστές. Επίσης επαναφέρει την ικανότητα σύσπασης των καρδιακών μυϊκών ινών, γεγονός που εξασφαλίζει σε περίπτωση υπότασης την αποκατάσταση μίας σωστής αρτηριακής πίεσης. Καταπολεμά παρομοίως τις νευρο-κυκλοφορικές διαταραχές, βάζοντας τέλος στις ζαλάδες, στο βόμβο και το σφύριγμα των αυτιών που προέρχονται από αγγειακές παθήσεις. Έτσι σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα της κυψέλης (γύρη, πρόπολη) ο βασιλικός πολτός μπορεί να αντιμετωπίσει τις συνηθέστερες καρδιαγγειακές παθήσεις όπως καρδιακή ανεπάρκεια, υπόταση και υπέρταση, ταχυπαλμίες και εκτάκτοσυστολές (πρόωρες συσπάσεις της καρδιάς που καθιστούν μη κανονικό τον καρδιακό ρυθμό).

Ο βασιλικός πολτός μειώνει σταδιακά την αθηρωματική πλάκα και επομένως βελτιώνεται η κατάσταση των ιστών που έχουν προσβληθεί από αθηρωματοσκλήρωση. Βελτιώνει το αντιοξειδωτικό σύστημα του αίματος, επανεξισορροπεί το λιπιδικό μεταβολισμό και αποκαθιστά τη γενική νευρολογική κατάσταση.

Επίσης είναι πολύτιμος σύμμαχος κατά των δέρματώσεων που περιλαμβάνουν κερατωσικά ή σμηγματόρροΐδικά στοιχεία, βοηθάει στα αυτοάνοσα καθώς ενισχύει το ανοσοποιητικό και τέλος δυναμώνει τα ευαίσθητα νύχια και καθυστερεί την τριχόπτωση.


Ρωτήστε τιμή

Από το 1997 η οικογένειά μας ασχολείται με τη μελισσοκομία. Η οργάνωση και η εργατικότητα των μελισσών αποτέλεσε για εμάς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας

μαθετε περισσοτερα

Θα μας βρειτε

  • apicure
    Άνω Οικ. Καστανιάς 1
    Σέρβια Κοζάνης
    505 00
  • 24640 23789
  • info.apicure@gmail.com

Apicure Honey Products since 1997