Αρχική | Προϊόντα | Τροφιμα | Γυρη | Γυρη Μελισσων

Γυρη Μελισσων

Γυρη Μελισσων
Γύρη μελισσών, μια πλήρης φυσική τροφή

Βάρος: 180 g
€8,00
Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ


Η γύρη είναι ένα προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από διάφορα λουλούδια. Είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα, ορμόνες, ένζυμά και άλλα χρήσιμα συστατικά για τη διατροφή μας.


Η Γύρη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, γνωστή και ως βιταμίνη R, η οποία αυξάνει την αντίσταση των τριχοειδών αγγείων, προφυλάσσοντας έτσι τον οργανισμό από εγκεφαλικές αιμορραγίες.

Περιέχει γουαδοτρόπες ορμόνες, που είναι οι βιολογικά δραστικές Ουσίες που δρουν απευθείας στους γενετικούς αδένες, τόσο του άρρενος όσο και του θήλεος. Η σπερματογένεση στον άνδρα και η φυσιολογική εξέλιξη Των ωοθυλακίων στην γυναίκα καθορίζονται σημαντικά από την παρουσία των ορμονών αυτών.

Βοηθά στην διανοητική λειτουργία, ενισχύει τη συστολή της καρδιάς, έχει διουρητική δράση.

Βελτιώνει επίσης την όρεξη για αυτό και συνίσταται ιδιαίτερα για τις περιπτώσεις:

 • Αδυναμίας και γενικής εξασθένησης οργανισμού.
 • Απώλειας βάρους.
 • Ψύχωσης και νευρασθενειών.
 • Απώλεια μνήμης.
 • Κακού μεταβολισμού.

Βελτιώνει την κατάσταση ατόμων που έχουν ήπιες αλλεργικές εκδηλώσεις και τους βοηθά ώστε να αποκτήσουν βαθμιαία αντίσταση (ανοσοποίηση).

Βελτιώνει την θεραπευτική αγωγή στην προστατίτιδα.

Είναι πλούσια σε κιστίνη, ένα αμινοξύ που επηρεάζει θετικά την τριχοφυΐα και το τρίχωμα των μαλλιών.

Μετριάζει και περιορίζει σημαντικά το πρόβλημα της εμμηνόπαυσης (κλιμακτήριος περίοδος).

Δίνει ευεξία, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και βελτιώνει τη σεξουαλική κατάσταση.

Περιέχει βιολογικά ενεργές ουσίες που επηρεάζουν θετικά το μεταβολισμό του νερού, ελέγχουν την όρεξη, την απόθεση λίπους στον οργανισμό, την λειτουργία των ωοθηκών και του θυρεοειδούς αδένα, και γενικά προάγει την καλή φυσική κατάσταση του σώματος. Υγιέστεροι άνθρωποι και οι περισσότεροι μακρόβια άνθρωποι του κόσμου είναι κάτοικοι των Ιμαλάιων, του Καυκάσου στη Ρωσία και των βουνών Βικαμπόμπα στο Εκουαδόρ. Οι περισσότεροι απ' αυτούς χρησιμοποιούν την γη στο καθημερινό τους διαιτολόγιο.

Πόση γύρη θα πρέπει να τρώμε την ημέρα.

Τριάντα πέντε γραμμάρια (μία κουταλιά της σούπας) την ημέρα καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες μας σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Η κατανάλωση γύρης πρέπει να ξεκινήσει μικρή ποσότητα μέχρι να συνηθίσει το στομάχι. Προτείνεται μία κουταλιά του γλυκού καθημερινά για μία περίπου εβδομάδα και σταδιακή αύξηση σε μία κουταλιά της σούπας. Η κατανάλωση γύρης πρέπει να συνεχιστεί χωρίς διακοπή για τέσσερις έως έξι μήνες ανάλογα με την αντίδραση κάθε ατόμου ξεχωριστά.·Η γύρη καταναλώνεται αυτούσια όπως έχει ή διαλυμένη σε κάποιο χυμό.

Από το 1997 η οικογένειά μας ασχολείται με τη μελισσοκομία. Η οργάνωση και η εργατικότητα των μελισσών αποτέλεσε για εμάς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας

μαθετε περισσοτερα

Θα μας βρειτε

 • apicure
  Άνω Οικ. Καστανιάς 1
  Σέρβια Κοζάνης
  505 00
 • 24640 23789
 • info.apicure@gmail.com

Apicure Honey Products since 1997